Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 17:00   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko iyi futbolcu ama... (Ömer Güvenç)

Holosko transferi Beşiktaş’a hayırlı olsun; Vestel Manisaspor’a da.

5 milyon euro az para değil, üstüne bir de Koray ve Burak’ı ekleyin.

Demek ki 7.6 milyon euro’ya satılan Carew’den iyi; para hesabı öyle diyor çünkü.

Evet... İyi futbolcu Holosko sahiden de. Genç, geleceği var. Gol atıyor, attırıyor. Rakip defansı bunaltıyor, yıpratıyor. Futbolculuğuna söylenecek söz yok.

Ama verilene var!

Sadece bizim değil, Beşiktaş camiasının var.

Holosko iyi de, ya kan uyuşmazsa?

Holosko açık alanda çok etkili oynuyor; çabuk. Göz açıp kapayıncaya kadar rakip ceza alanına girebiliyor. Peki, Beşiktaş’ın karşısında kaç rakip açık oynuyor? Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor dışında Türkiye’de hangi takım Beşiktaş’ın üzerine gidip de arkasında boş alan bırakıyor?

Yöneticilerle de konuştum. Onlar da benim gibi düşünüyor. “İyi futbolcu Holosko” diyorlar ve ekliyorlar: “İyi futbolcu ama en fazla 3.5 milyon euro ederdi. Verilenler çok abartılı oldu.”

Hadi Beşiktaş kasasından çıkan parayı bir kenara bırakalım. Bir futbol takımının şampiyon olması için sadece sahanın içindeki 11’i değil, yedek kulübesi de çok önemli. Burada oturan iki önemli futbolcuyu verdiniz. Koray savunmada da oynuyordu, orta sahada da. Çok sıkıştın, sağ veya sol çizgide de oynatabilirdin. Burak hızlı bir hücum oyuncusu; ayrıca çok da genç. Diatta’yı da gönderdiniz. Peki kulübede kim oturacak? Cisse sakatlansa veya cezalı duruma düşse kim oynayacak? Maç içinde aksayanların yerine kimler görev alacak? Şimdilik yanıtı olmayan sorular bunlar.

Holosko tutarsa ilk ben alkışlarım.

Ama ya tutmazsa... Giden 5 milyon euro’ya mı yanarsın, kaybettiğin futbolculara mı? Tutmazsa eğer Beşiktaş camiası bu yüklü faturanın hesabını sorar; ona göre. Hem başkandan, hem yönetiminden, hem menajerinden, hem de teknik direktöründen... Benden söylemesi...
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla