Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 22:02   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu parfümün fiyatı bir otomobil parası

Bu parfümün fiyatı bir otomobil parası


Bugatti'nin tanıttığı altın kaplı parfüm 7 bin 787 YTL, gümüş kaplı parfüm ise 5 bin 180 YTL'den satışa sunuldu.



Click the image to open in full size.

Otomobil markası Bugatti'nin, yeni modeli Bugatti Vevron 16.4 ile aynı anda lanse ettiği parfüm serisinin altın kaplı şişesi 7 bin 787 YTL, gümüş kaplı şişesi de 5 bin 180 YTL'den satışa sunuldu.

Tekin Acar Kozmetik Ege Bölge Müdürü Zeynep Atalay, ''heyecan veren'' otomobiller üreten Bugatti'nın yılbaşında yeni otomobil modeliyle birlikte yeni parfümünü de lanse ettiğini belirtti.

Parfümün iki koleksiyon şişesi bulunduğunu kaydeden Atalay, parfümün şişesinin, Bugatti'nın ilk ürettiği modellerinin çamurluklarından esinlenerek yapıldığını, kutu olarak ise modelin orijinal torpido gözünün kullanıldığını söyledi. Atalay, 24 ayar altın kaplı heykelden yapılan şişelerde sunulan parfümlerden 400 adet, gümüş kaplı şişelerde sunulanlardan ise 4 bin adet üretildiğini söyledi.

Atalay, Türkiye'de bu üründen 3'ü gümüş, 1'i altın kaplı şişe olmak üzere yalnızca 4 adetin satışa sunulduğunu ifade ederek, altın kaplı şişelerde satışa sunulan ürünün fiyatının 7 bin 787 YTL, gümüş kaplı olanın fiyatının ise 5 bin 180 YTL olduğunu bildirdi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla