Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2008, 11:45   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Castro'ya onay çıktı

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Castro'ya onay çıktı
Yüksek maliyeti nedeniyle Krygiakos'tan vazgeçen yönetim, 25 yaşındaki yıldız için Sağlam'ı ikna etti.


Beşiktaş yeni stoperini İspanya'da buldu. Uzun süredir Frankfurt'lu Krygiakos'un peşinden koşan siyah-beyazlılar, Alman ekibinin bonservis bedelinde indirim yapmaması ve Stuttgart'ın da bu futbolcuya talip olması nedeniyle Yunan savunma oyuncusunu almaktan vazgeçti. Vakit kaybetmeden listedeki diğer isimlerle temasa geçen siyah-beyazlılar, daha önce bir ön görüşme yaptıkları A. Madrid'in stoperi Ze Castro'yu bitirmesi için menajer Sinan Engin'i görevlendirdi.

BONSERVİSİ DÜŞÜK
Teknik
direktör Ertuğrul Sağlam'ın daha önce sıcak bakmadığı Portekizli oyuncu için yöneticilerin, "Hocam, bizim için oyuncunun kalitesi kadar maliyeti de önemli. Castro'nun yaşı genç, ayrıca bonservis bedeli düşük. Bizim şartlarımıza uyuyor" demesi genç çalıştırıcının fikir değiştirmesinde etkili oldu. Bu sezon A. Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Castro için Ertuğrul Sağlam, "Alalım o zaman" yorumunu yaptı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla