Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 15:24   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın transfer yöntemi değişti

Click the image to open in full size.

Siyah-Beyazlı yönetim, ekonomik olarak dengelerin bozulmaması için strateji değiştirdi.

Siyah-Beyazlı yönetim, Holosko transferine 5 milyon euro verilmesinin ardından ekonomik olarak dengelerin bozulmaması için strateji değiştirdi.

Beşiktaş almak istediği oyuncuların yüksek maliyetleri nedeniyle transferlerde kiralama ve takas yoluna gitmeyi planlıyor. Bu da transferleri olduğundan daha da zora sokuyor. Beşiktaş’ın öncelikli hedefi olan Atletico Madrid’in Portekizli stoperi Ze Castro’yu renklerine katmak için harekete geçen Siyah-Beyazlı kulübün transfer komitesi, genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak için Madrid ekibine 300 bin euro teklif etti. Bu teklife cevap bekleyen yöneticiler kabul görmesi halinde menajer Sinan Engin’i İspanya’ya gönderecek ve bu transferi bitirecek.

Son bomba Almiron

Beşiktaş’ın Juventus’un orta saha oyuncusu Sergio Almiron’u da transfer etmek için düğmeye bastığı iddia edildi. Arjantin asıllı İtalyan oyuncuyu Beşiktaş ile birlikte River Plate ve Olympiacos’un da ara transfer döneminde kiralamaya çalıştığı bildirildi. 27 yaşındaki Almiron, orta sahada hem ofansa hem de defansa dönük oynayabiliyor.
jaSmin Ofline