Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 19:00   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Holosko'dan hesap sorarım!''

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Holosko'ya çok güvendiğini söylerken, "Beni ve taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğratırsa, hatta gerçek performansını ortaya koymazsa sahaya kadar iner ondan hesap sorarım" dedi.
2.1.2008



Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, takımın yeni oyuncusu Filip Holosko'ya çok güvendiğini ve Süper Lig'in ikinci yarısında göstereceği performansla Slovak futbolcunun herkese kendini ispat edeceğini ve faydalı bir transfer yaptığımızı kanıtlayacağını söyledi. Levent Erdoğan Holosko'ya ödenen paranın plansız bir şekilde yapılmadığını, 5 milyon Euro'luk bonservis bedelinin büyük bir kısmını satılan ve gönderilen oyuncuların ücretleri ile karşıladıklarını ifade etti.
Erdoğan ayrıca Holosko'nun istenilen performansı göstermemesi durumda, ona ilk tepkiyi kendisinin vereceğini söyledi ve "Beni ve taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğratırsa ilk eleştirileri benden alacaktır. Hatta gerçek performansını ortaya koymazsa sahaya kadar iner ondan hesap sorarım" dedi. Erdoğan şöyle konuştu:
"Filip Holosko bizim sezon başından bu yana istediğimiz bir futbolcuydu. Sonunda onu kadromuza dahil ettik. Sezonun ikinci yarısında ve daha sonraki yıllarda ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu herkese gösterecek. Ama Holosko daha Beşiktaş formasıyla maça çıkmadan onun hakkında eleştiriler yapılmaya başlandı. İlk olarak kendisi için ödediğimiz bonservis bedeli konuşuluyor. Ama biz bu rakamı sattığımız ve gönderdiğmiz oyuncuların maliyetlerini hesaplayarak teklif ettik. İbrahim Akın'dan 1.1 milyon Euro kazandık, takımdan göderdiğimiz Koray, Burak ve Diatta'nın altı aylık ödemeleride yaklaşık 1.5 milyon Euro yapıyor. Geriye kalan miktarıda kulübümüz ödeyecek güçtedir. Bu konunun dışında Holosko'nun performansı konusunda şimdiden yapılan eleştilre anlam vermiyorum. Bu oyuncumuz daha sahaya çıkıp maç bile oynamadı. Zaten belli bir sürenin ardından beklenen performansı göstermezze onu ilk ben eleştiririm. Hatta sahaya kadar iner ona hesap sorarım".
Erdoğan Holosko transferinin tüm takıma olumlu yansıyacağını kadroda yer alan diğer futbolcuların performansınıda etkileyeceğini ifade ederek, konuşmalarını şöyle tamamladı: "Holosko farklı özellikleri bulunan bir futbolcu ve takıma katkısı çok olumlu olacaktır. Hatta bu katkı diğer arkadaşlarınıda etkileyecek ve onlarında performansını yükseltecektir. Ben özellikle bu sezon bekleneni veremeyen Ricardinho'nun Holosko ile birlikte daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Ricardinho'da çok iyi bir futbolcu ve atacağı pasları, hızıyla iyi değerlendirecek bir Holosko ile gerçek oyununu oynayacaktır"
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla