Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 23:00   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İETT'ye LCD'li otobüsler geliyor

İETT'ye LCD'li otobüsler geliyor


İstanbul"da yeni yılda lüks İETT otobüsleri devreye girecek.



Click the image to open in full size.

İstanbul"da yeni yılda LCD ekranlı, güvenlik kameralı, doğalgaz ve hibrit sistemli, her koltuğunda emniyet kemeri bulunan lüks İETT otobüsleri devreye girecek.

İlk etapta Şile, Silivri, Çatalca gibi uzun mesafelerde çalışması planlanan otobüslerde aynı fiyat tarifesi uygulanacak. Toplu ulaşıma konforu, kaliteyi, güvenliği getirmeyi hedeflediklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bütün otobüslere VIP konforu getiriyoruz. Toplu ulaşımda kalite, konfor ne kadar artarsa bireysel araç kullanımı da o kadar azalacak" dedi. Çevre dostu otobüste, 4 güvenlik kamerası, anons sistemi, klima, LCD ekran, yaşlı, çocuklu ve özürlüler için özel alan, her koltukta emniyet kemeri bulunuyor. Özürlü ve bebek arabalı yolcular, otobüsün kapısındaki düğmeye basarak şoförü uyarıp, şoförün açtığı özel rampayı kullanarak araca binebilecekler. Otobüsteki LCD ekrana reklam alınarak gelir elde edilecek. Tüm İETT otobüslerine gizli kamera ve kara kutu koyduklarını söyleyen Topbaş, bu sistemlerin iç ve dış güvenlik açısından önemli olduğunu belirtti.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla