Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 23:25   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivas 5 oyuncuyla yollarını ayırdı

Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, sezonun ilk yarısındaki maçlarda forma şansı bulamayan Nijeryalı Bernard Okorowanta, yedek kaleci Harun Avgın ile genç oyuncular Sezgin Bektaş, Ferhat Yayla ve Yasin Karaca ile yollarını ayırdı.
Bernard'ın İsrail'de bir takımla, yedek kaleci Harun'un Samsunspor'la, genç oyuncular Sezgin ve Ferhat'ın Anadolu Üsküdar 1908 Spor'la, Yasin'in ise Belçika'da bir kulüple anlaştığı öğrenildi.
Bu 5 oyuncu ile yollarını ayıran Sivasspor yönetiminin, kadroyu güçlendirmek için de transfer çalışmalarına ağırlık verdiği belirtildi.
Şu ana kadar, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ordusporlu sol kanat oyuncusu Mahmut Hanefi, Bursasporlu genç golcü Ömer Kaplan, Malatyasporlu orta saha oyuncusu Emre Aktaş ve bir dönem Sivasspor forması giyen orta saha oyuncusu Onur Tuncer ile anlaşan Sivasspor'un, önümüzdeki günlerde de 2'si orta saha ve 2'si savunmaya olmak üzere en az 4 oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.
Sivasspor yönetiminin orta saha için Hırvat bir oyuncuyu renklerine katmak için çaba gösterdiği, stoper için de teknik direktör Bülent Uygun'un belirlediği isimlerle anlaşma zemini aradığı belirtildi.

02.01.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla