Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2008, 13:48   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Diyarbakır'a gitti

Beşiktaş Diyarbakır'a gitti

Beşiktaş,Diyarbakır B.Ş. Bld. DİSKİ Spor ile yarın Fortis Türkiye Kupası'nda yapacağı maç için öğle saatlerinde Diyarbakır'a gitti.

Karşılaşmayı izlemek ve takımı yalnız bırakmamak için Başkan Yıldırım Demirören ve bazı yöneticiler de Diyarbakır’a gitti.

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menejeri Sinan Engin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, çok zor bir maç olacağını, Diyarbakırspor'u ciddiye aldıklarını belirterek şöyle konuştu: "Kazanmamız gereken bir maç. Fortis Kupası'nda tur atlayacaksak bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Onun için kazanmaya gidiyoruz'.'

Engin, eksik ve sakat oyuncuların bulunduğunu sözlerine eklerken ancak bu konudaki kararı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceğini söyledi.

Ertuğrul Sağlam da, ikinci yarının ilk karşılaşmasına çıkacaklarını belirterek, "Tabii ki kazanmak için gideceğiz. Kazanırken de Fortis Kupası'nda ikili averajın değil de genel averajın önemli olduğunu düşünerek girilen her gol pozisyonunu iyi değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu. Rakiplerini ciddiye alacaklarını da ifade eden Sağlam, "Karşılaşmanın lig öncesinde bizim için iyi bir hazırlık ve prova olacağını düşünüyorum. Güzel bir karşılaşma olması en büyük dileğimiz" dedi. Sağlam, Filip Holosko'nun takım ile uyum durumu konusundaki bir soru üzerine de, "Holosko'nun takım ile uyumu gayet güzel" yanıtını verdi. Beşiktaş daha sonra THY'nin tarifeli uçağıyla saat 13.00'de Diyarbakır'a hareket etti.

Diyarbakır kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Baki Mercimek, Ali Tandoğan, Tello, Holosko, Cisse, Aydın Karabulut, Delgado, Nobre, Bobo, Higuain, Ali Kuçik, Ethem Yılmaz, Bülent Uzun, Batuhan Karadeniz"
04.01.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla