Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2008, 15:01   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre'ye Sinan engel

Click the image to open in full size.
Nobre'ye Sinan engeli
Başarısız performansıyla tepki çeken Nobre'nin ayrılmasını Sinan Engin'in engellediği ortaya çıktı

Beşiktaşımız’ın Vestel Manisaspor’un Slovak golcü Filip Holosko’yu transfer etmesi, ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen Mert Nobre’nin moralini bozdu. Türk vatandaşlığına geçen sambacının, ayrılma isteği menajer Sinan Engin engeline takıldı.
Dün sabah Beşiktaş Genel Menajerimiz Sinan Engin’le bir toplantı yapan sambacı, "Ligin ilk yarısında sakatlığımın da etkisiyle takıma yararlı olamadım. Holosko da geldikten sonra Ertuğrul Hoca beni kadroda düşünmüyor olabilir. Beşiktaş Kulübü’nün zarar görmesini istemiyorum. Eğer ligin ikinci yarısında takımda yer bulamayacaksam ayrılmak istiyorum" dedi.
Hürriyet Gazetesi'nin 4 Ocak tarihli haberine göre, golcü futbolcuyu dikkatle dinleyen Sinan Engin, "Senin bu açık yürekliliğin beni memnun etti. Bu yüzden teşekkür ediyorum" dedi ve şöyle devam etti: "Ertuğrul Hoca ile görüştüm. Gönderilecek ve kalacak oyuncular belli. Hoca senden memnun ve ayrılmanı istemiyor.
Daha da güçlendik
Sen antrenmanlarda ve maçlarda çok hırslısın. Takımın kazanması için elinden gelen çabayı gösteriyorsun. Holosko’nun takıma katılması moralini bozmasın. Holosko ve Bobo ile birlikte gol yollarında senden de faydalanacağız. Bir yere gidemezsin. Antrenmanlarda çok çalış ve forman için mücadele et."
Beşiktaş’ın şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu belirten Sinan Engin, sözlerini şöyle tamamladı:
"Devre arasını çok iyi geçirmeliyiz. Holosko’nun da katılmasıyla daha da güçlendik. Biz tenknik ekip olarak sizlere güveniyoruz. Türkiye’nin başarılı golcüleri arasında yer alan Nobre’nin ikinci yarıda daha etkili olacağına yürekten inanıyoruz."
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla