Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2008, 23:57   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamit'i hırs bastı!

Hamit'i hırs bastı!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Bayern Münih'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, FC Bayern Münih'te ligin ilk yarısının iyi geçtiğini, ancak bundan sonra daha da başarılı olmak istediğini söyledi. Hamit Altıntop, FC Bayern Münih Kulübü'nün internet sitesinde yer alan haberde, ligin ikinci yarısı için iyi hazırlandığını belirterek, ''Ligin ilk yarısı iyi geçti ama çok daha başarılı olmak istiyorum'' dedi.
İkinci yarı için dinlendiğini, takımla antrenmanlara başlayana dek kendi başına çalıştığını da ifade eden Hamit, lige verilen arada önce Gelsenkirchen'e ailesinin yanına gittiğini, daha sonra dinlenmek için kardeşi Halil ile birlikte İstanbul'a gittiklerini, kendi aralarında konuşacak çok şey bulduklarını bildirdi.
Meniskus ameliyatı geçiren Hamit, İstanbul'dan döndükten sonra rehabilitasyon antrenörü Thomas Wilhelmi ile bugün ağırlık testini yaptığını belirterek, ''Herşey çok iyi görünüyor. Bir sorun yok. Pazartesi günü takımla antrenmanlara katılacağımı tahmin ediyorum'' diye konuştu.
Bu sezon başında Almanya'nın güçlü ekiplerinden FC Bayern Münih'e transfer olan ve gösterdiği performansla göz dolduran Hamit, 1'i UEFA Kupası'nda olmak üzere 4 gol kaydetti.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla