Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 10:49   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Sürekli pas yapıyorlar !'

Click the image to open in full size.
'Sürekli pas yapıyorlar !'
Samuel Eto'o, başarılı olmak için daha çok savaşmaları gerektiğini söyledi.
4 Ocak 2008 13:20
Barcelona'nın gol silahı Samuel Eto'o, başarılı olmak için daha çok savaşmaları gerektiğini söyledi.

Etkili futbollarını gol ya da gollerle süslemek konusunda bu sezon eksik kaldıkları şeklindeki yorumlara katıldığını belirten Kamerunlu golcü, "İyi oynamamız bir şeyi değiştirmiyor. Taraftarlar bizden kazanmamızı istiyor. Önemli olan maç kazanmamız. Kötü oynasak bile kazanmak istiyorum. Benim için önemli olan puan kazanmak. Bunun için de sürekli hücumu düşünmemiz gerekiyor. Bazen topla fazla oynuyoruz ama golü bulmayınca bir işe yaramıyor. Tekrar kazanmaya başlarsak sokaklar yine insanlarla dolar" diye konuştu.

Nou Camp'ta 1-0'lık skorla boyun eğdikleri Real Madrid maçında takımının kazanması için büyük çaba sarfettiğini anlatan Eto'o, "Maç sonuna doğru arkadaşlarımdan topu ceza alanına göndermelerini istedim ama paslaşmaya devam ettiler. Boşta kalan bir topla pozisyon bulabilirdim. Sonuçta futbolda önemli olan gol. Bu mağlubiyet ligin sonu değil ama rakibimizin özgüvenini artırır. Bundan sonraki maçları kazanmaya bakmalıyız." dedi.

Barça'nın bundan sonraki her maçını final havasında geçirmesi gerektiğini belirten ünlü santrafor, "Önceki sezonlarda herkesi geride bıraktığımız için sonuca rahat ulaşmıştık. Ancak bu sezon geriden gelip rakiplerimizi yakalamamız lazım" ifadelerini kullandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla