Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 15:29   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Kimseyi istemiyorum'

Click the image to open in full size.
'Kimseyi istemiyorum'
Chelsea Menajeri Avram Grant, takımından memnun görünüyor.
5 Ocak 2008 11:25
Chelsea Menajeri Avram Grant, takımından memnun görünüyor. Dimitar Berbatov başta olmak üzere tüm transfer spekülasyonlarını reddeden İsrailli çalıştırıcı, hiçbir futbolcusunu da takımdan görndermeyeceğini söyledi.

İngiltere'nin Sky Sports isimli televizyon kanalına konuşan Grant, "Her hafta birileri, bize gelecek ya da bizden gidecek futbolcular hakkında haberler yayınlıyor. Ben de mecburen bu konuda konuşma ihtiyacı hissediyorum. Hiçbir haber yok. Kadromdan memnunum. Takımdaki tüm futbolcular sezon sonuna kadar bizde kalacak" dedi.

Hiçbir futbolcuyu transfer etme girişi içerisinde de olmadıklarını dile getiren Grant, özellikle de Tottenham'dan gelen "Chelsea, Berbatov'dan uzak dursun" açıklamasına çatarak, "Nasıl oluyor da herhangi bir görüşme yapmadığımız bir futbolcularından uzak durmamızı istiyorar? Bir yığın spekülasyon yapılıyor. Oysa durumda hiçbir değişiklik yok. Bir hafta önce, iki hafta önce, üç hafta önce her şey nasıl idiyse şimdi de öyle" dedi.

Takımda bazı sakat futbolcuların bulunması ve Afrika Uluslar Kupası'na gidecek oyuncuların varlığı nedeniyle bu spekülasyonların yapılmasını bir yandan da anlayışla karşılaşdığını ifade eden Chelsea menajeri, hiçbir transfer girişiminde bulunmadıklarını birkaç kez yeniledi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla