Alıntı:
disappear´isimli üyeden Alıntı
yönetim colocciniyi bırak ronaldinho yu transfer etse millet yine çıkar onada bir kulp bulur ronaldinho 100 milyon euro etmez en fazla 80 milyon euro eder son dönemde başarısız bir ronaldinho yu Beşiktaş'ta istemiyorum derler.
Sorun bence yönetimden daha çok taraftarda çünkü taraftar çok kararsız bir kaç parçaua bölünmüş durumda bu durumda yönetim ne yapsın ne yaparsa yapsın taraftara yaranamıyor. yönetimde kusur 100 ise taraftarda 1000 bence.
ayrıca bu sezon daha 1 maç seyircisiz maç cezasız aldık geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 2 idi. taraftarsız her maç demek 1 milyon euro yok demektir en azından. bu da Beşiktaş'a zarar demek midir evet. |
kesinlikle taraftar geldiğimiz durumun suçlularından biridir del bosque nin rıza nın tigananın gidişi sürekli giden gelen futbolcular t.direktörler bunlarda en önemli etkenlerden biri taraftar çünkü bizim yönetim taraftarın gazına çabuk geliyor ve taraftar ne istiyorsa o oluyor genelde. Taraftarımız dünyanın en iyi taraftarı tabii ki ama böyle olmak aslında takımdan beklentiyi tamamen arttırıyo ve çok büyük başarılar hemen olsun isteniyor bu yüzden bir türlü gerekli istikrar sağlanamıyor umarım bu bu sene değişir ve çekilen acılar ve hüzünler en azından mutlu bir sona ulaşır...