Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2008, 10:46   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Işığı gördü!

Işığı gördü!
Click the image to open in full size.

4-0'lık galibiyet sonrasında Ertuğrul Sağlam, 'Şans verdiğimiz genç kardeşlerimiz yüzümüzü güldürdü. Farklı galibiyet bizi mutlu etti' diye konuştu.
6.1.2008



‘Zemin çok kötüydü’
Sezonun ikinci yarısına 4-0’lık galibiyetle başlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maç sonunda oyuncularını kutladı. Geleceğe dönük olumlu sinyaller aldıklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Oyuncularımıza maça ciddi yaklaşmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Sözlerimizi dinledikleri zamanlarda da başarılı olduk. Kötü saha zeminine karşın maçın belli bölümlerinde güzel futbol sergiledik. Bugün forma verdiğimiz genç kardeşlerimizin performansı bizi mutlu etti” ifadesini kullandı.
Transfere gelince...
Holosko transferine de değinen Sağlam, sözlerini şöyle noktaladı: Ülkemizde transferler günlük değerlendiriliyor. Holosko iki maç üst üste gol atarsa tüm eleştiriler bitecek. Koray da, Burak da elinden gelenin en iyisini yaptılar. Koray’ın boşluğunu Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan’la doldurabiliriz. Defansa ve orta sahaya birer oyuncu alıp, transferi noktalayacağız. Ricardinho ve Gökhan Zan da takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Yabancı durumuna göre belki bir oyuncuyla yollarımız ayrılabilir.
‘Filip Holosko pahalı değil’
Menacer Sinan Engin maç bitiminde ilginç açıklamalarda bulundu. Holosko tranferi hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Engin, “Holosko’yu şu anda aldığımızdan daha fazla paraya satabiliriz. Biz uzun süredir ligde lider olamıyoruz. Bu yolda elimizden geleni yapıyoruz. Holosko bizi istedi, herkes ona teklif yaparken çıktı Beşiktaş forması giydi. Kezman’a, Lincoln’e bakın... Maliyetleri Holosko’nun iki katı” dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Engin, “Kyrgiakos çok pahalı bir oyuncu. Yıllık 2 milyon Euro istedi. Bu şartlarda onu almamız imkansız” diye konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla