Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2008, 12:32   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko bir zenginlik (Güven Taner)

Holosko ilk 11 de yok! Bobo ile kulübede oturuyor! Teknik adamları bazen anlayamıyorum. Hazırlık maçlarında bin oyuncu değiştirip oyunu çorbaya çevirir, adamı da oyuncuyu da deneme şanslarını yok ederler...

Sonra gerçek anlamda adam sınama şansı tanıyan, zorluk derecesi düşük bir maçta, yeni transferi ve onunla nasıl bir uyum içinde olacağını bilmek istediği oyuncuyu kulübede oturturlar!

Ertuğrul Sağlam, Aydını, Batuhan’ı bir kere daha denemeye aldı da, Holosko ile Bobo’yu kulübede oturttu. O da diyecek ki, ‘ben de Batuhan ile Nobre’yi ve kenarda Aydın’ı sınadım...’ Ha bakın bir açıdan iyi de oldu. Biz de Aydın’ı yeniden inceleme fırsatı bulduk. Böyle maçlarda artık oynatılmalı. En azından dünya kupaları oynamış Rico’dan daha fazla pas atıyor! Adam bozmaya çabalıyor. Kadroda, oynamayan kapris yıldızı İ.Akın, henüz topa vurmayı beceremeyen Burak olacağına o olsun.

Beşiktaş ikinci ligin alt sıralarındaki çok gol yeme alışkanlığı olan rakibine karşı hücuma gitmekte hiç zorlanmadı ama çok da savunma zaafı gösterdi. İ.Kaş sağ kenarda yetersiz kaldı ve göbekte İ.Toraman-Baki ortaklığında uyum iyi değildi.

Sağlam, Holosko’yu ikinci yarıda Batuhan’ın yerine oyuna sürdü. Holosko’nun ilk hücum girişiminde Nobre’ye golün pasını vermesi ona da takıma da, teknik adama da, yöneticilere de ve sanırım maçı izlemekte olan Beşiktaşlılar’a da bir güven kaynağı oldu.

Holosko’nun gezen adam olması, sağı da solu da kullanması, orta alana değin ileri çıkan rakip kovalaması Beşiktaş’a bir hücum zenginliği kattı. Ve yarattığı rekabet ile Nobre’nin daha pozitif oynamaya başlamasını sağladı. Yarım maçla kesin bir yargı oluşturmak doğru değil. Ama maçın gerçeği şu ki Holosko Beşiktaş’a bir hücum zenginliği kazandırdı. Yalnız bu mu, yanında bir de eski başarılı Nobre’yi getirdi. Dilerim birlikte arkasını da getirirler.


bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla