Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2006, 11:23   #4
JuNeEiGhT

JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

butun topcularin gotu basi oynuyor, a.q youla baslatti bunlar devam ettiriyor, taraftar kazandiriyor bunlara fais fyatlari , kufure karsiyim bunu soliyeyim, ama beklentilerimizin disinda bir besiktas , sahada olmayan futbolcular, ruhsuz bir oyun , olur olmaz tribunleri dolayisiyla da bizleri sinirlendiriyor.. herkes uzerine duseni yapsa ne kufur olur ne de saygisizca bi davranis.. gelelim cagdas beyfendiye hatirlasin altayda oynarken izmirli lerin ona nasil kufur ettiklerini, ben anlamiyorum bunlari tribunlerde ve milyonlarca insan o stadda besiktas formasi altinda oynamak icin duburunu catlatir, bu dallama da biktim artik kufurden falan der.. aradaki ruh farkini gorun iste...

ah pascal ah ilhan, sizdeki besiktas ruhunun 3/1 bunlarda olsa besiktasimz bugun bu halerde olmazdi... pascal ve nouma ' taraftar ruhunun sahaya yansimasiydi....

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline