Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 08:27   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Burası Ümraniye... Burada izin yok!

İkinci yarı hazırlıklarına ezeli rakiplerinden günler önce başlayan Beşiktaş, DİSKİ galibiyetinden sonra da nefes almadı. Tatil yapmayan Kartal, gözünü Ankara maçına çevirdi.
7.1.2008



Takımda 8 eksik
Yeni yıldaki ilk karşılaşmasında DİSKİ’yi 4 golle geçen Beşiktaş, Ankaraspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Ligin ikinci yarısı için çalışmalarına rakiplerinden günler önce başlayan Kartal, hazırlıklarını sürdürüyor. Dün Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana tedavileri süren Ricardinho, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, İbrahim Üzülmez ve Delgado katılmadı.
Kampa girecekler
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Diyarbakır’da forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetindi. Diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. Kara Kartallar, bugün öğleden sonra yapacağı idmanın ardından Ankaraspor karşılaşması için Ümraniye’de kampa girecek. Yarın Türkiye Kupası’ndaki Ankaraspor mücadelesi, Siyah-Beyazlılar’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.
Planlar tutmadı
Tüm hazırlıklara karşın yaşanan beklenmedik sakatlıklar teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın planlarını da sekteye uğrattı. Yeni transfer Holosko’yu sağ kanada çekip, Cisse ile Serdar Özkan’ı ortada birlikte oynatmayı planlayan Sağlam, genç futbolcunun sakatlığı nedeniyle amacına ulaşamadı. Savunmanın sağında görev yapan Serdar Kurtuluş da, sakatlığından kurtulduktan sonra orta sahada oynayacak.
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla