Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 08:28   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 'Sevgi engel tanımıyor'

Beşiktaş'ın yeni transferi Filip Holosko, ilk maçını FANATİK'e anlattı: 'Ben bu formayı aylar önce giydim. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımın farkındayım.'
7.1.2008



‘Beşiktaş’ı seçtim’
DİSKİ karşılaşmasında Beşiktaş formasıyla tanışan Filip Holosko mutluluktan uçuyor. Yeni takımında çok iyi bir ortamla karşılaştığını söyleyen Slovak futbolcu, “Önüme 4 büyük takımın da forması koydular. Ben Beşiktaş’ı seçtim. Belki profesyonel bir oyuncunun yapmaması gereken bir davranıştı ancak benim sevgimin göstergesiydi. Sonuçta sevgi engel tanımıyor ve ben Beşiktaş’tayım. Geleli kısa süre oldu ama ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkındayım” diye konuştu.
‘Taraftarı bekliyorum’
Nobre'nin golünün asistini yapan Holosko, “Takım içinde inanılmaz bir atmosfer var. Herkes benimle ilgileniyor, kimileri şaka yapıyor... Tam bir okul havası var. Kupa maçında oyuna girene kadar yaşadığım heyecanı anlatamam. Sahaya çıkana kadar titredim ancak üzerimdeki yükü de attım. İnönü’de taraftarımız önünde oynayacağım ilk maçı heyecanla bekliyorum. Tek başına bir kurtarıcı değilim ancak takımda önemli rol üstlenmek için tüm gücümle mücadele edeceğim” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla