Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 13:15   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Konyaspor Can Arat'ta ısrarcı

Fenerbahçeli Can Arat'ın transferi konusunda girişimlerini sürdüren Konyaspor, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun kamp sonrasında yönetime sunacağı raporu bekliyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, yaptığı açıklamada, Antalya kampının çok iyi geçtiğini, ligin ikinci yarısına hazır olduklarını söyledi.
Kamp döneminde bazı hazırlık maçları yaptıklarını ifade eden Bezirci, "Hazırlık maçlarının sonuçları çok önemli değil ama oyun olarak takımın uyumlu olduğu, iyi bir kamp dönemi geçirildiği görüldü. Sahaya istediğini yansıtan, oyundan hedeflediği sonucu almak için 90 dakika mücadele eden bir Konyaspor var. Futbolcular arasındaki uyum, takımın iyi yolda olması çok sevindirici" dedi.

Hafta sonu Beşiktaş ile sahalarında yapacakları maçın hazırlıklarına Antalya kampında başladıklarını dile getiren Bezirci, hazırlık maçlarındaki uyumun hafta sonundaki ikinci yarının ilk maçına yansıması halinde Beşiktaş'ı puansız göndereceklerini söyledi.
TRANSFER ÇALIŞMALARI
Bezirci, ara transfere girerken mutlaka bir stoper alma hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Fenerbahçeli Can Arat konusunda girişimlerimiz sürüyor. Can, Konyaspor'a gelmeye sıcak bakıyor ancak son söz yönetimin. Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu bırakması durumunda Can, ikinci yarıda yeşil-beyazlı formayı giyecek. Bunun için de Zico'nun kamp sonrasında yönetime sunacağı raporu bekliyoruz. Raporda Can Arat ile ilgili bizim lehimize bir sonuç çıkarsa bu oyuncuyu en az 1,5 yıllığına kiralamak istiyoruz."
Fatih Karagümrükspor'dan orta sahanın sol dışında oynayan genç oyuncu Fatih Özer'i transfer ettiklerini ifade eden Bezirci, "Kampta takıma kısa sürede uyum sağladı. Genç ama tecrübeli bir oyuncu. Takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Can Arat'ın da gelmesiyle önemli bir eksiğimiz kalmayacak. Bu oyuncuyla transferi noktalayacağız" diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla