Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 20:48   #655
Drizzt Do'Urden
from Menzoberranzan...

Drizzt Do'Urden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pes oynayanlar bilir Coloccini çok iyidir. Aslen stoper ama sağ bek ve ön liberoda oynayabiliyor. Koray'ın yeri başkaydı ama maneviyat olarak olmasada maddi olarak Koray'ın eksiğini aratmıycak bir oyuncu. Benim bide yine genç bir kanat oyuncusu tercihim var bu 88'li sanırım. İsmi Steven Defour. Duyduğuma göre şuan serbestmiş ve geleceği çok parlak bir oyuncu. Aslen sağ olmak üzere iki taraftada oynayabiliyor. Çok hızlı ve tekniği yüksek. Şimdi alırsak ve azcık sabredersek (higuain'de olması gerektiği gibi ! ) bikaç sene sonra değerini artırabilecek bir oyuncu. Yaşlı alıyoruz sonra ya gitmek istemiyorlar yada bizi zarara sokuyorlar başımıza bela oluyorlar. Genç alalım tecrübeyi hepbirlikte Beşiktaşımızda kazansınlar. Şimdide iyiler ilerde dahada iyi olurlar. Benim naçizane fikirlerim bunlar. Tabi bunlar için rico elimizde kaldığı için bi kaç oyuncumuzu Türk statüsüne sokmak lazım. Şu an 6+1 hakkımız tamamen dolu.

Konu Drizzt Do'Urden tarafından (07-01-2008 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir..
Drizzt Do'Urden Ofline