Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 22:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbide gülen Sevilla: 3-0

Derbide gülen Sevilla: 3-0

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla, La Liga'da sahasında konuk ettiği Real Betis'i rahat bir oyunla 3-0 mağlup etti.

Birbirini sevmeyen iki takımın mücadelesinde Sevilla'ya galibiyeti getiren golleri, 26. ve 42. dakikalarda Fabiano, 65. dakikada da Damia kendi kalesi atarak kaydetti.

Bu mücadelede ilk gole yaklaşan ekip Sevilla oldu. Dani Alves'in geliştirdiği atakta, Jesus Navas'ın vuruşunda kaleci Ricardo başarılıydı, henüz dakikalar 6'yı gösterirken. Sevilla, 13. dakikada bu kez Diego Capel'le gole yaklaşırken, Capel'in vuruşunda top az farkla köşeden outa çıktı. 5 dakika ardından Seydou Keita, yaklaşık 25 metre mesaeden şutunda, Ricardo bir kez daha başrılıydı.

İlk yarıda Betis, kalesinde zor anlar yaşarken, Fabiano, 26. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının tamamlanmasına 3 dakika kala Fabiano, kafa vuruşu ile bir kez daha fileleri havalandırırken, savunmanın uzaklaştıramadığı topu, Navas, penaltı noktasına ortalamış, Fabiano da kafa vuruşu ile farkı 2'ye çıkarmıştı.

İkinci yarı da ilk yarı gibi Sevilla'nı kontrolünde geçerken, karşılaşmanın tamamlanmasına 25 dakika kala Alves'in kullandığı serbest vuruşta, Betis savunmasında Damia'ya çarpan top kaleci Rivardo'yu ters ayakta yakaladı ve Sevilla farkı 3'e taşıyarak maçın skorunu belirledi.

Haftaya lider giren Real Madrid, Real Zaragoza'yı 2-0 mağlup ederek liderliğini kayıpsız sürdürürken, FC Barcelona, deplasmanda Mallorca'yı aynı skorla mağlup ederek takibini sürdürmüştü.

La Liga'da 18. Hafta'da alınan sonuçlar:
Espanyol - Villarreal 3 - 0
Mallorca - Barcelona 0 - 2
Sevilla - Betis 3-0
Valencia - Levante 0 - 0
Deportivo La Coruna - Atletico Madrid 0 - 3
R. Madrid - Zaragoza 2 - 0
Murcia - Osasuna 2 - 0
Recreativo Huelva - Almeria 1 - 1
Racing Santander - A.Bilbao 1 - 0
Getafe - Valladolid 0 - 3
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla