Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 04:02   #226
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kiralık Coloccini!Click the image to open in full size. SPOR Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş, Deportivo’nun Arjantinli stoperi için yeni formül buldu:

İspanyol kulübü, bonservis için 4 milyon euro’dan aşağı inmeyince, Siyah-Beyazlı yönetim ‘Kiralayalım’ teklifi yaptı. Kartal, artı 1 yıl da opsiyon isteyeceği Deportivo’dan olumlu yanıt gelmezse, Delgado’nun eski takım arkadaşı Majstoroviç için bastıracak

‘Almak kolay değil’

STOPER arayışlarını hızlandıran Beşiktaş Fabricio Coloccini’ye taktı!.. Siyah-Beyazlılar, Deportivo’nun bonservis bedeli olarak 4 milyon euro’dan aşağı inmemesi üzerine yeni arayışlara girdi. Genel Sekreter Kenan Öner’in ‘Coloccini’yi almak kolay değil’ şeklindeki açıklamasının ardından, kiralama formülü gündeme geldi. Yönetimin bu konuda girişimlere başladığı belirlendi.

Mario Berk İspanya’ya

DEPORTİVO’DA forma bulamayan Arjantinli stoper ile anlaşan yönetim, İspanyol kulübüne ‘Kiralayalım’ formülünü iletti. Siyah-Beyazlılar, öncelikle Coloccini için mayıs ayına kadar kiralama teklifini yapacak, artı 1 yıl da opsiyon isteyecek. Siyah-Beyazlı yöneticilerden Mario Berk’in 1-2 gün içinde İspanya’ya giderek transferi netleştirmesi bekleniyor.

Majstoroviç tamam!

COLOCCİNİ konusunda Deportivo’dan olumlu yanıt gelmemesi durumunda, Kartal rotayı İsviçre’ye çevirecek. Delgado’nun eski takımı Basel’de forma giyen Majstoroviç, Beşiktaş’ın öncelikli hedefi olacak. Yönetim, 1 milyon euro’ya transferi bitirmeye çalışacak. 1.90’lık stoperin de 3 yıl için 3 milyon euro’ya evet dediği belirtiliyor. l Gökhan KILINÇER

buyrun buda baska bir gazeteden
once_biz_vardik1903 Ofline