Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 09:17   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Seyircisiz olur mu'

Click the image to open in full size.

Kartal'a sezon başında transfer olan Şilili Rodrigo Tello, 'Boş tribünler önünde oynamak büyük eziyet... Ankaraspor'u taraftarlarımız için yenmeliyiz' dedi.



‘Futbol bir şov’
Ankaragücü maçındaki kötü tezahürat nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş’ta Rodrigo Tello çok dertli! Türkiye’ye gelmeden önce benzer bir durumla karşılaşmadığını söyleyen Kara Kartal’ın Şilili yıldızı, “Futbol bir şov, bir eğlence... Taraftar da oyunun en önemli parçalarından sadece birisi... Bu ceza futbolun doğasına aykırı. Boş tribünler önünde oynamak bizim için gerçekten çok büyük bir eziyet” diye konuştu.
‘Turu garantileriz’
Daha önce Galatasaray ve Trabzon-spor karşılaşmalarına seyirci alınmadığını hatırlatan Tello, “Bizim gibi taraftarla bütünleşen bir takım böyle bir ortamdan rahatsız olabiliyor. Ancak Ankaraspor önünde taraftarımız için oynayacağız. DİSKİ maçında olduğu gibi iyi futbol sergileyip, taraftarlarımız için galip gelmeliyiz. Rakibimizi eli boş gönderip, Türkiye Kupası’nda gruptan çıkmayı garantileyeceğiz” iddiasında bulundu.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla