Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 09:21   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın en büyük transferi olacak

Click the image to open in full size.


Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in uzun süredir sakat olan Gökhan Zan'la yaptıkları görüşmede, moral dolu mesajlar verdiler...Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in uzun süredir sakat olan Gökhan Zan'la yaptıkları görüşmede, "Seni gözden çıkarmadık. İyileştiğin zaman bu takımın en büyük transferi sen olacaksın" dediler.

Sinan Engin, en son 3 Kasım 2007'de Fenerbahçe'ye karşı forma giyen ve o gün bugündür sahalardan uzak kalan milli futbolcuya moral verdi.

Engin'in görüşmede Gökhan Zan'a, "İyileşmeni dört gözle bekliyoruz. Bu takımın en büyük transferi ikinci yarıda sen olacaksın. Yabancı bir stoper almak için yaptığımız arayışlar senin moralini bozmasın. Sen kendini kanıtlamış kaliteli bir futbolcusun" dediği kaydedildi.

OYNAMAYA AZ KALDI
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve başkan Demirören de hızla iyileşen Gökhan Zan'a destek oldu.

Sahalara dönmek için gün sayan Gökhan Zan ise, "Ben Beşiktaş'ın bir futbolcusuyum ve burada futbol hayatıma devam etmek istiyorum. Çok talihsiz bir sezon yaşıyorum. Fakat hızla iyileşmeye başladım. İkinci yarının ikinci haftasındaki Kasımpaşa maçında sahalara dönmeyi istiyorum. Aynı mevkide başka futbolcu arkadaşlarımın da olması beni mutlu eder" şeklinde konuştu.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla