Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 11:10   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Holosko faydalı olacaktır"

Click the image to open in full size.


Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, ''Holosko Beşiktaş için doğru bir transfer. Kendisi bunu zaman içinde görecektir'' dedi.
Kumcuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin lideri Sivasspor ile Beşiktaş'ın arasında sadece üç puanlık bir farkın bulunduğunu anımsatarak, daha önceki senelerde üç büyüklerden birinin ligden erkek kopmasının bu sezon yaşanmadığını, takımlar arasında rekabetin sürdüğünü söyledi.
Takımda yüksek performans bekledikleri bazı futbolcularından bu beklentilerinin karşılığını alamadıklarını, buna rağmen başarılı bir ilk yarı geçirdiklerini kaydeden Kumcuoğlu, ''Takımın belli mevkilerde takviye transferlere ihtiyaç duyduğu tartışılmaz. Bunun için de teknik heyetimizin çalışmaları doğrultusunda Vestel Manisaspor'dan Pilip Holosko'yu aldık. Tabii biz bu oyuncuyu alırken tek bir alternatif üzerinden de hareket etmedik. Yönetim ve teknik heyet olarak, bir çok futbolcu arasından 'bu olsun' dendi. Daha takıma adaptasyon sorununu aşmamasına rağmen Holosko'nun Diyarbakır'daki performansı bütün taraftarca beğenildi. Holosko, Beşiktaş için doğru bir transfer. Kendisi bunu zaman içinde görecektir'' diye konuştu.
Futbolcu transfer ücretlerinin astronomik rakamlara ulaşmasından şikayetçi olan Kumcuoğlu, şöyle devam etti: ''Ara transfer dönemi sona ermeden savunmaya bir futbolcu daha alınması için teknik heyete gereken yetkiyi verdik. Hocalarımız bir kaç isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Tercihler arasında Beşiktaş'a en faydalı olanın belirleneceğinden şüphem yok. Görüşmeler sürüyor, ama bu aşamada isim söylemek doğru değil. Çünkü isim söyleyince o futbolcunun değeri birden artıyor. Maalesef Holosko transferinde bunu yaşadık.''
Kumcuoğlu, İstanbul Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin, Futbol Federasyonu hakkında aldığı ihtiyati tedbir kararının, bugün toplanacak yönetim kurulunda görüşüleceğini sözlerine ekledi.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla