Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 14:54   #1
karakartal_233
 
karakartal_233 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diyarbakır Bombacısı Yakalandı

Diyarbakır'daki Bombalı Saldırının Zanlısı Yakalandı. Terörist Yer Gösterme için Olay Yerine Götürüldü. PKK'lı Terörist K. Irak Kamplarında Eğitim Almış.
Diyarbakır'da 3 Ocak'ta askeri servis aracının geçişi sırasında meydana gelen 6 kişinin ölümü, 67 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırı olayının failinin yakalandığı bildirildi.

3 Ocak günü Diyarbakır Mimar Sinan Caddesi'nde askeri servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi yakalandı.



Adının güvenlik gerekçesiyle gizli tutulduğu bildirilen zanlı, Diyarbakır'da gözaltına alındıktan sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlının Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü kamplarında uzun süre eğitim aldığı ve daha sonra Türkiye'ye gelerek saldırıyı gerçekleştirdiği kaydedildi.

Soruşturma kapsamında yeni gözaltılar olabileceği belirtilirken, olayla ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı ifade edildi.Diyarbakır'daki bombalı saldırının zanlısı olarak yakalanan kişi, yer gösterme için olay yerine götürüldü.

3 Ocak tarihinde askeri servis aracına yönelik düzenlenen saldırı ile ilgili emniyet müdürlüğünce düzenlenen operasyonda Diyarbakır'da yakalanan kişiye yer gösterme işlemi yaptırılıyor. Zanlı, yer gösterme için olay yerine götürüldü.

Dosya ile ilgili gizlilik kararı alındığını belirten yetkililer, sorgulamanın sürdürüldüğünü söylediler. (Anadolu
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
karakartal_233 Ofline   Alıntı ile Cevapla