Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2006, 13:30   #1
Barisozgur
 
Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Neden Etoo Beşiktaş'a gelebilir?

Öncelikle aşağıda yazılanların her hangi bir kaynaktan haber olarak almadığımı belirteyim. Bunlar benim şahsi kanaatlerim

Click the image to open in full size.
Samuel Etoo hatırlayacağınız gibi 28 Şubat'ta Türkiye'ye Zaman gazetesinin "yılın sporcusu" ödülünü almaya geldi. (Resimler: http://www.zaman.com.tr/?bl=sondakika&alt=&trh=20060228&hn=260782#) Etoo büyük ihtimalle Fetullah Gülen'in okullarında okumuş. Hatta bakarsınız İstiklal Marşımızı bile bilir. (Fethullah Gülen okullarında Afrikalı çocuklara İstiklal Marşımızı ezbere bilip okuorlar). Dolayısıyla Etoo'nun Türkiye'ye sempatisi var olduğunu en azından buraya gelmesiyle söyleyebiliriz.

Click the image to open in full size.
Bunun yanısıra Etoo son aylarda İspanya'da kendisine yönelik olarak yapılan ırkçı tezahüratlar sebebiyle Barcelona'dan ayrılacağını ifade etmiş. Huzurlu bir ortam aradığını söylemişti. Sezdiğim kadarıyla "o adam" gibi Etoo için paranın çok fazla bir değeri yok. Zaten Etoo'nun tam emin değilim ama Afrika ya da Arap ülkerinden bir takımla bir seneliğine kafa dinleyerek futbol oynayacağına dair haberler de yayınlandı. Etoo'da 1 seneliğine Barcelona'dan ayrılacağını da açıklamıştı.


Click the image to open in full size.
Arkadaşlar Etoo'nun kendisine siyah olduğundan dolayı hakaret edilmeyen huzurlu bir ortam istediğini Türkiye'ye sempati duyduğunu, Barcelona'dan ayrılmak istediğini ve Beşiktaş'ın da siyah futbolculara aşırı bir sempati duyduğunu dikkate alırsak ben diyorum ki neden olmasın...Yönetimin derhal temasa geçmesi gerek!!!
Click the image to open in full size.
Etoo Beşiktaş'a yakışır...

Konu Barisozgur tarafından (11-06-2006 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir..
Barisozgur Ofline