Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 18:42   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal leopar avında

Click the image to open in full size.

Fortis Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'ımız, Ankaraspor'u evinden puansız göndermek istiyor

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş'ımız ile Ankaraspor İstanbul'da karşı karşıya geliyorlar. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma, takımımızın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak maçın hakemi ise Hakan Sivriselvi. (A) Grubu'nda oynanan 2. maçlar sonucunda Beşiktaşımız 3 puan ve averajla lider durumda bulunurken, Ankaraspor ise aynı puanla ikinci sırada yer alıyor. Hafta içi Diyarbakır'da oynadığı DİSKİ maçında aldığı 4-0'lık galibiyetle gruptaki ilk galibiyetini alan Beşiktaş, sahasında oynayacağı bu maçtan da galibiyetle ayrılarak gruptakini yerini sağlamlaştırmak istiyor. İlk haftayı 'bay' geçen ve ikinci hafta sahasında oynadığı maçta, bir başka başkent temsilcisi olan Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Ankaraspor'un amacı ise; iki de iki yapabilmek.
HOLOSKO İLK KEZ İNÖNÜ'DE
Beşiktaş'ın devre arası kadrosuna kattığı Slovak golcü Filip Holosko, ilk kez İnönü Stadı'na çıkacak. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni transfer Holosko'yu ilk 11'de oynatmayacağı, ikinci yarı oyuna almayı düşündüğü öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Ankaraspor maçı için kadroya aldığı 19 futbolcu ise şunlar: Ali Kuçik, Ali Tandoğan, Aydın Karabulut, Baki Mercimek, Batuhan Karadeniz, Bobo, Bülent Uzun, Cisse, Hakan Arıkan, Higuain, Holosko, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Delgado, Nobre, Tello, Rüştü Reçber, Serdar Özkan.
KARTAL'IN 'SESSİZ' MAÇLARI
Cezası nedeniyle Fortis Türkiye Kupası'nda, Ankaraspor maçına taraftar desteğinden yoksun çıkacak olan Beşiktaş, son dönemde BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 7 resmi maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar, 5'i lig, 2'si de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 14 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Beşiktaş, geçen sezon ise cezası nedeniyle Ankaragücü ile oynadığı Türkiye Kupası maçını 2-1 kazanarak, gruptan çıkma vizesi almıştı. Siyah-beyazlılar, seyircisiz oynadığı son maçta geçen sezon ligde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etmişti.
LİGDEKİ MAÇ GOLSÜZ
Beşiktaş ile Ankaraspor, bu sezon Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Yenikent ASAŞ Stadı'nda karşı karşıya geldiler ve mücadele 0-0'lık eşitlik ile tamamlandı.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ
Hakan Arıkan
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
Baki
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Tello
Cisse
Aydın Karabulut
Nobre
Bobo
ANKARASPOR
Senecky
Murat Akyüz
Ediz
Tayfun
Erhan
Tita
Adem Koçak
Hürriyet
Bilal Kısa
Özer
Murat Tosun
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla