Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 02:21   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: Sadece 3 gol atabildik

Sağlam: Sadece 3 gol atabildik
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor maçı sonrası şunları söyledi:


Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Ankaraspor'un, gruplarındaki önemli rakiplerden biri olduğunu, bu nedenle önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, ''Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Gelecek hafta içinde Ankaragücü'nü de yenerek puanımızı 9'a çıkarıp, gruptaki durumu takip edeceğiz. Kendi işimizi kendimiz görmeliydik. Bu bakımdan Ankaraspor maçı önemliydi'' dedi.

Futbolcularının, futbolun güzelliklerini yansıtma ve pozisyon üretme konusunda fedakarca davrandığını ifade eden Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:
''Futbolcularımız üretken oynadı. Çok pozisyon bulduk. Bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Sadece 3 pozisyonu gole çevirdik. Beşiktaş olarak, oynadığımız bazı maçlarda birkaç pozisyon yakalamayı bile başaramamışken, bugün 10 pozisyon çıkardık. Çok gol pozisyonu bulup, zevk vermek sevindiriciydi. Sadece 3 gol atmayı da değerlendireceğiz. Gol vuruşlarına çalışmalıyız.''

Seyircisiz oynamalarına da değinen Sağlam, ''Oynadığımız güzel futbolun coşkulu taraftarlarımız tarafından da görülmesi bizi çok mutlu ederdi, ancak seyircisiz oynadık. İnşallah taraftarsız son maçımız olur'' diye konuştu.

Bundan sonraki dönemde yapabilecekleri en önemli şeyin, ilk planda Konyaspor'u yenerek ikinci yarıya iyi başlamak olduğunu kaydeden genç teknik adam, ''Daha sonra içeride iki maç yapacağız. Oynadığımız iyi futbolu mükemmele nasıl ulaştırırız, onun çalışmasını yapacağız'' şeklinde konuştu.

-HOLOSKO'NUN PERFORMANSI-
Yeni transfer Holosko'nun performansına da değinen Ertuğrul Sağlam, ''Takım olarak iyi oynadık. Holosko bu iyi oyunun içinde katkı yapmaya çalıştı. İstanbul'daki ilk maçında iyi oynadı. Gol bulması da bizim adımıza sevindirici. Takım arkadaşlarıyla uyum sağladığında daha faydalı olacaktır. Arkadaşları bugün kendisine yardımcı oldu. Holosko da takım arkadaşlarına yardımcı oldu'' dedi.

Transfer konusundaki bir soruyu da yanıtlayan Sağlam, ''Somut bir gelişme yok. Oyuncu arayışımız var. Biri yerli olmak üzere iki oyuncu transferi yapmayı planlıyoruz, ancak mevcut kadrodaki oyunculardan daha iyisini uygun şartlara bulamazsak, kesinlikle transfer yapmayacağız'' şeklinde konuştu
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla