Konu: Süper Tello
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 08:34   #2
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 The One - Tek

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası A Grubu 3. maçında Ankaraspor'u 5. ve 34. dakikalarda süper yıldızı Tello'nun, 70. dakikada da yeni transferi Holosko'nun attığı gollerle mağlup etti. Tello'nun 34'te attığı olağanüstü gol, jeneriklere geçebilecek kalitede idi.

Beşiktaşlı futbolcuların; dövüş ve aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu Jet Lee'ye benzettikleri ve bu lakabı taktıkları Tello, dün jet gibi iki güzel gol attı. Ankaraspor'un tek sayısı penaltıdan Necati'den geldi. Beşiktaş bu galibiyetle 6 puanla liderliğini sürdürdü.


***

Sessiz çığlık

Beşiktaş, başkent temsilcisini İnönü'de Tello (2) ve Holosko'nun golleriyle geçti. Ankaraspor'un tek sayısını penaltıdan Necati attı.

Süper Lig'de ilk yarının son üç maçını kazanarak moral bulan Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda da son iki maçını kayıpsız geçti. Dört gün önce deplasmanda DİSKİ'yi 4-0 yenen siyahbeyazlılar, dün akşam da Ankara'yı 3-1 mağlup etmeyi başardı. PFDK'nın verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynanan maça hızlı başlayan Kartal, Şilili oyuncusu Tello'nun 5 Click the image to open in full size.ve 34'te attığı gollerle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Holosko'dan siftah
İkinci yarıya da ilk 11'deki kadrosuyla başlayan Kartal, Bobo ve Holosko ile net goller kaçırdı. Slovak yıldız, 70'te kendi çabalarıyla hazırladığı pozisyonda Bobo ile girdiği verkaç sonrası topu filelere göndererek Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı. Necati Ateş'in penaltıdan attığı gol karşılaşmanın skorunu tayin etti ve bu sonuçla Kartal puanını 6'ya yükseltti.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla