Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 11:26   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Klas ayaklar gösterisi (Basri Baykoç )

Çok mücadeleye karşılık az üretim yapan ekip kimliğinden klas oyuncular işbirliğine geçiş yapan bir Beşiktaş portresi izledik dün gece.
Orta alanda rakibinin oynamasına gereğinden fazla müsade etti, buna karşılık hücuma kalktığında alışılmışın ötesinde çabukluk sergiledi Siyah-Beyazlılar. Tello’nun iki şık golünün öncesinde buluştuğu paslar bilinçli üretimin ürünü idi. Tello hem attığı goller hem takımını yönlendirme yönü ile Beşiktaş’ın en üst düzey performansa imza atan oyuncusuydu. Eğer Bobo hazır olmuş olsaydı dün gece seri hücumlarla rakip kaleyi bulan Beşiktaş ataklarında takımını tek başına farka götürebilirdi.
Holosko çizgiye yakın oynadığında daha etkili göründü. İkinci yarıda geliştirdiği ataklar esas oynaması gereken düzendi. Cisse ve Delgado’yu da her geçen gün bu takımın teknik kapasitesine kazandırdığı artılarla izliyoruz.
Siyah-Beyazlı savunmayı da dün gece başarılı buldum. Penaltıdaki basit hata hariç adam paylaşımı ve kademe olarak dengeli bir düzende seyrettiler. 2. Lig ekibi de olsa gerek Diyarbakır DİSKİ’ye atılan dört gol, gerekse dün Ankaraspor’a atılan üç gol ve girilen çok sayıda pozisyon ligin ikinci yarısında hücum zenginliği daha güçlü bir Beşiktaş’ın mesajını verdi gibi. Ertuğrul Sağlam’ın tek düşüneceği konu Cisse olmadığında orta alanını nasıl toparlayacağı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla