Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 11:48   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir adam geldi sıkıntı bitti

Click the image to open in full size.

Beşiktaşımız, Holosko'nun gelişiyle bu sezon hasret kaldığı farklı galibiyetlere başladı

Fortis Türkiye Kupası'nda 4 gün içinde oynadığı 2 maçı da farklı skorlarla kazanan Beşiktaş'ımızda, Holosko bereketi yaşanıyor. Sezonun ilk yarısında farklı galibiyetlere hasret kalan ekibimiz, devre arasında Slovak futbolcunun takıma katılmasıyla birlikte son 2 resmi maçında 7 gol atıp, 1 gol yedi. Sezonun ilk yarısında Turkcell Süper Lig, Avrupa kupaları, TFF Süper Kupa ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı 29 resmi maçın sadece 3'ünde 2 veya üzerinde farkla galip gelebilen ''Kara Kartallar'', Holosko'nun takıma katılışı ve hücum yollarındaki katkısıyla, son 2 maçını farklı kazandı.
İlk olarak, Fortis Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor'u 4-0 yenen ve bu sezonki en farklı galibiyetine imza atan siyah-beyazlılar, dün de Ankaraspor'u 3-1 mağlup etti.
-HOLOSKO'DAN 1 GOL, 2 ASİST-
Holosko, siyah-beyazlı formayla oynadığı 2 resmi maçta 1 gol atıp, 2 de asist yaptı. Slovak futbolcu, ayrıca Ankaraspor maçında bir penaltıya sebebiyet verdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında Nobre'nin attığı golde asist yapan Holosko, Ankaraspor karşısında da Tello'nun 2. golünde takım arkadaşına servis yaptı. Slovak futbolcu, Ankaraspor karşısında siyah-beyazlı formayla ilk golüne de imza atarken, ceza alanı içinde yaptığı hareketle de penaltıya neden oldu.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla