Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 16:32   #46
sessız_bjk_lee
 
sessız_bjk_lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
burun karıstırmaya bılımsel destek daha

Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.


Çocukları engellemeyin
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu.


Mendilden daha etkili
Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi............Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.

Mr.BerlusconiClick the image to open in full size. Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

DAHA NE DURUYORSUNUZ BASLAYİN KARİSTİRMAYAClick the image to open in full size.
__________________
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
sessız_bjk_lee Ofline   Alıntı ile Cevapla