Alıntı:
Schwarzer Adler´isimli üyeden Alıntı
Abi iyi hoş demişsin de o formayı ya da diğer ürünleri sattırmak da bir başarıdır. Biz şimdi Azize'nin savunmasını yapmak zorunda kalmayalım. Sadece bir örnek vermek istedim. Real Madrid Dünya'nın zengin ilk 3 klübünden beri, Ama şu son senelere baktığımızda bir tek geçen seneki la liga şampiyonluğu var elle tutulur. Ama bu seneki futbol bize gösteriyorki bu takım gelecek 4-5'de ambargo koyacak kupalara. Yani bu iş zaman isteyen bi durum. Yani bu Real Madrid'in kötü yönetildiğini değil sistemli bir şekilde yönetildiğini gösterir. Bu aynı eziklerin durumu gibi real dünyada fener yeni yeni türkiye dışına çıkıp bişeyler yapmak isteyen takımlar.. |
Beni yanlış anlıyosunuz.Forma satılması çok iyi bişey tabiki buna karşı olunur mu hiç?,hatta bundan dolayı febe taraftarına karşı kıskançlıkda duyuyorum ama bu kadar gelirle hala bunca insanı ''Türkiye liginde şampiyon oluyoruz başarılıyız.''diyerek oyalamak başarı mıdır onu soruyorum?Geçen yıl aziz yıldrımın 9.senesiydi başkanlıkta ön elemede sıradan bir rus takımına elendiler bu şimdi aşama mı kaydettirdi onlara?Bu sene emin ol o guruba biz düşseydik lider bile çıkabilirdik.İnanamıyorum bizim taraftarın gözü bile boyanmışsa hakikatten başarılı olmuş demektir bravo doğrusu