Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 20:15   #26
Drizzt Do'Urden
from Menzoberranzan...

Drizzt Do'Urden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bence artık sürekli şikayeti bırakıp koşulsuz sevmeli ve desteklemeliyiz. Süleyman Seba gibi bir insanın bu insanlardan önce bu camiaya başkanlık yapması onlar için zaten çok zor. Ama unutmamak lazımdır ki Süleyman Seba zamanında da kötü sonuçlar alınsa da istikrardan dolayı saygı duyuluyordu. Başkanımız futbolcularımız hocamız teknik kadromuz için hep en güzel şeyleri söylemek istiyoruz ama maalesef söyleyemiyoruz. Senelerdir diğer takımların taraftarlarıyla sonuna kadar tartışıp Kara Kartalımızı savunurken içimizden bizi böyle durumlarda bıraktığı için üzülüyoruz. Ama artık bence istikrar zamanıdır. Kimse yeni geldiği takıma kolay uyum sağlayamıyor. Hocamız ve takım genç ve tecrübesiz olabilir ama en az 1 sene herkesin birbirine sabretmesi gerekiyor. Ertuğrul Hocamız dahil herkes seneye daha kendine güvenli olacak. Ben Beşiktaşımızın haketmediği bu konumda olmasının en büyük sorumlusunun hem taraftarın hem yönetimin sabırsızlığı olduğunu düşünüyorum. Beşiktaşımızın 11'ini sayamıyacak durumdayız. Her maç farklı adamlar sahada. Sürekli bişeyler deneniyor. Gönderilen futbolcularımızda gelirken yarım dönem sonra gitmeyi planlamıyorlardır herhalde. Yönetime güvenemesemde (Başkan'a borçlanmak kadar artniyetli ve saçma bir olay var ortada!!!) gelen oyuncuların teknik direktörlerin kartalımıza gelmesinin bizi tercih etmelerinin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Maddiyatı gözardı etmemek lazım ama insan sevmediği takıma gitmez. Hepimiz insanız, sorunlarımız olabilir ve bu yüzden hatalarımız olabilir ama sabredersek gerçeği kaçırmayız bence. Yani sonuç olarak bize ve yönetime düşen önce SABIR ve en önemlisi takımda İSTİKRAR !

Konu Drizzt Do'Urden tarafından (09-01-2008 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir..
Drizzt Do'Urden Ofline   Alıntı ile Cevapla