Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
zaten şimdi hemen gitsin diyen yok birader. Sezon sonu gönderilip yerine daha iyi biri alınabilir. Şimdi S.Kurtuluş geri dönerse yedek olarak bulunmalı sadece. ilk 11 de oynarsa Holosko ile daha da hızlanan oyunumuzu yavaşlatıyor Tandoğan bu açıdan bize zarar veriyor diye düşünüyorum. Ama dediklerine katılıyorum Cisse nin yerine bir yedek lazım bu kesin. Ama tabi benim tartışmak istediğim nokta da bu değildi zaten... | S. Kurtuluş libero oynadığı zamanlarda sağ bek olarak Tandoğan'a mahkumuz ne yazıkki... "Asıl eksiklerimiz tamamlanmadan bu adamı değiştirmek lüks olur.Çok kötü bir oyuncu değil aciliyet teşkil etmiyor" anlamında söyledim. Coloccini'yi alabilseydik mesela önliberoda oynayabiliyor. S.Kurtuluş sağbek'e dönerdi. İşleri karıştıran Koray'ın gönderilmesi aslında. Koray yerine Ali Tandoğan gönderilseydi (illa birisi gidecekse tabi ! ) hiç bu sorunlar olmayacaktı.
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! |