Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2008, 20:04   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Juventus'ta olabilirdim'

Click the image to open in full size.
'Juventus'ta olabilirdim'
Barca'nın yıldızı Henry "Moggi olmasa bugün Juventus’ta oynuyor olabilirdim"dedi.
10 Ocak 2008 15:50
Barcelona’nın golcü futbolcusu Thierry Henry, Juventus’ta oynadığı dönemde kulüpten ayrılmasının tek sorumlusunun Luciano Moggi olduğunu söyledi.

Fransız futbolcu, 1999’da Juventus’tan Arsenal’e geçmişti. O dönemde takımda forma şansı bulamamasından yakınan Henry, şunları söyledi:

“Juventus’a geldiğimde sırtımda bir sorunum vardı. Ancak gene de oynamak istiyordum. Carlo Ancelotti teknik direktör olduğunda tüm maçlarda oynadım. İlk başlarda pek gol kaydedemesem de, Roma maçıyla birlikte gol atmaya ve attırmaya başladım”

Henry, Moggi ile yaşadıkları sorunu ise şu sözlerle anlattı:

“Moggi ile sorunlar yaşadım, ancak bunu detaylı anlatmak istemiyorum. Ben karakter sahibi bir futbolcuyum, onurumla oynarım. Eğer o olay olmasaydı, şimdi Juventus’ta oynamaya devam ediyor olabilirdim. Bu saygısız olaydan sonra yöneticilerle konuştum ve başka bir takıma transfer olmak istediğimi belirttim.”

Golcü futbolcu, Barcelona’da hiçbir zaman Arsenal’de olduğu kadar rahat olamayacağını belirterek şunları söyledi:

“Yeni takımımla işlerin nasıl gittiği o kadar da önemli değil. Ne olursa olsun Arsenal’deki kadar rahat olamayacağım, çünkü herhangi bir kulüpte bir 8 sene daha oynayacak kadar takatim kalacağını sanmıyorum. Arsenal’de oynamak, Highbury’de yenmek ya da yenilmek, yaşanan sevinçler ve üzüntüler, her şey inanılmazdı.”

Henry, bir gün mutlaka Arsenal’e dönmek istediğini belirterek, “Damarlarımda dolaşan kanda Arsenal var. Her zaman onların maçlarını izlemeye ve kazandıklarını görünce sevinmeye devam edeceğim. Arsenal’de oynamış olmaktan gurur duyuyorum. Daha önce takım tutmazdım, ancak artık gerçek bir Arsenal taraftarıyım.” diye konuştu.

Henry’nin Moggi ile ilgili iddiaları İtalya’da çokça konuşulacak gibi duruyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla