Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 09:19   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aleme Rezil Olduk!

Click the image to open in full size.
Deportivo yöneticilerinin pazarlık için gelmemesi, iki Türk menajerin çirkin oyunu ortaya çıkardı

Beşiktaşımız'ın, Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini’ye talip olması siyah beyazlı camiamızda büyük heyecan yaratmıştı. Yaklaşık bir hafta süreyle tüm transfer sohbetlerinin baş konusu buydu. Ne varki, Beşiktaşlılar’ın Coloccini rüyası fazla uzun sürmedi. Söylentilerin ortaya çıkışından birkaç gün sonra, Beşiktaşımız’ın Ankaraspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçının ardından medyaya açıklama yapan genel menajer Sinan Engin, "Coloccini’yi kulübü vermedi. Başka futbolcu bakıyoruz" diyerek, siyah beyazlı taraftarları üzen haberi verdi.
Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in 11 Ocak tarihli haberi şöyle: İspanya’da artık sıra takımı haline gelen Deportivo La Coruna’da bile doğru dürüst oynayamayan Coloccini’nin Beşiktaş gibi iddialı bir ekibe gelmeyişi gerçekten garipti. Mutlaka önemli bir sebebi vardır diyerek araştırdık ve çarpıcı bir gerçekle karşılaştık. Beşiktaş’ın Coloccini’yi istediğinden, ne futbolcunun, ne de kulübü Deportivo’nun haberi vardı....
"Evet" derseniz, olur
Olayın kahramanları adları bizde saklı iki Türk menajer. Beşiktaş’ın yabancı defans oyuncusu aradığını öğrenen iki menajer, kulüple temasa geçerek, "Deportivo La Coruna’dan Coloccini’yi getirebiliriz. Biz futbolcuyla konuştuk. Beşiktaş’a gelmeye hazır. Bonservis ücreti de düşük. Siz evet derseniz bu iş hemen olur" dediler. Siyah beyazlı yöneticiler bu teklifi teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a iletirken, bir yandan da Arjantinli futbolcuları Delgado’dan Coloccini konusunda bilgi istediler. Hem Sağlam hem Delgado olumlu referans verince menajerlerle temasa geçilip, "Tamam. Coloccini’yi istiyoruz. Deportivo yöneticilerine söyleyin, hemen gelsinler bonservis pazarlığına başlayalım" mesajı iletildi. Menajerler de, "O işi oldu bilin. Deportivo yöneticileri pazartesi günü İstanbul’a gelip, sizinle görüşecek" cevabını verdi. Beşiktaşlı yöneticiler, menajerlerin bu ümit verici sözleri sonrası doğal olarak, "Coloccini transferi bitti" diye düşünmeye başladılar.
Ne gelen var, ne giden
Pazartesi günü geldi, Beşiktaşlılar heyecanla Deportivo yöneticilerini bekledi. Fakat ne gelen vardı, ne giden... Bunun üzerine menajerleri arayan siyah beyazlılar, tatmin edici bir yanıt alamayınca, Deportivo La Coruna Kulübü Genel Direktörü Manuel Montiel Duque’nin 003498 numarası ile başlayan telefonunu arayıp, "Biz sizi Coloccini’nin bonservis pazarlığı için bekliyorduk. Niye gelmediniz?" diye sordular. Duque, kendisinin ve Coloccini’nin olaydan haberi olmadığını belirtip, "Başkanımız Augusto Cezar Lendoiro’ya soracağım. Belki onun bilgisi vardır. Onunla konuştuktan sonra size açıklama yapabilirim" dedi. Başkan Lendoiro’nun verdiği cevap son derece şaşırtıcı idi...
"Bu olaydan benim de haberim yok. Coloccini için Türkiye’den beni kimse aramadı. Nereden çıktı bu? Kaldı ki, ben Coloccini’yi kesinlikle satmayacağım."
Coloccini rüyası böylelikle biterken, Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
Juanito’yu da getiremediler
"Coloccini dünya çapında bir defans oyuncusu. Beşiktaş’a transferi önerilince kimse hayır demedi. Araştırdık, Delgado’ya sorduk; ’Mükemmel’ diye tarif etti. Coloccini zaten teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın da transfer listesindeydi. Ama ne Coloccini ile ne de kulübü ile konuşmuşlar. çok üzgünüm."
Bu arada, Coloccini konusunda Beşiktaş’ı yanıltan iki Türk menajerin, sezon başında da siyah beyazlılara, "Biz size Real Betisli Juanito’yu getireceğiz" dedikleri, daha sonra transfer için gittikleri İspanya’da kulübün kapısından içeri bile giremedikleri belirtildi.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla