Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 12:33   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnter iki Afrikalı'nın peşinde

Click the image to open in full size.
İnter iki Afrikalı'nın peşinde
İnter'in Afrika Kupası'nda mücadele edecek olan Sall ve Feindouno'yu takibe alacak.
11 Ocak 2008 11:45
Serie A'yı lider götüren İnter'in Afrika Kupası'nda mücadele edecek olan Moustapha Sall ve Pascal Feindouno'yu özel olarak takibe alacağı belirtildi.

Sakatlıklar yüzünden orta sahaya takviye yapmak isteyen ve Atletico Madrid'den Maniche'i birkaç gün içinde kadrosuna katması beklenen İnter şimdi de gözünü iki Afrikalı oyuncuya dikti.

Söz konusu oyunculardan biri Fransa'da Saint-Etienne forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Moustapha Sall. Oyun şekliyle ünlü Fransız futbolcu Marcel Desailly'e benzetilen Sall, 19 Ocak'ta başlayacak olan Afrika Kupası'nda Senegal'i temsil edecek.

Ancak Sall, Norveç ekibi Start'tan Saint-Etienne'e transferi esnasında yaşanan usulsüzlükten ötürü 2008 Temmuz ayından itibaren dört ay süreyle futbol oynayamayacak.

İnter'in ilgilendiği diğer oyuncu ise, adı bir ara Beşiktaş'la da anılan Pascal Feindouno. (Resimde ortada.) Hücuma dönük orta saha oyuncusu olan Feindouno da Saint-Etienne forması giyiyor ve Afrika Kupası'nda Gine milli takımında mücadele edecek.

Gine'nin aynı zamanda kaptanı olan siyahi oyuncuyla İnter'in yanısıra Liverpool'un da ilgilendiği belirtiliyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla