Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 12:34   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Postiga PAOK'a kiralandı

Click the image to open in full size.
Postiga PAOK'a kiralandı
Yunan ekibi Panathinaikos, Portekizli golcü Helder Postiga'yı sezon sonuna dek kiraladı.
11 Ocak 2008 11:45
Yunan ekibi Panathinaikos, Porto'da bu sezon beklediği kadar forma şansı bulamayan Portekizli golcü Hélder Postiga'yı sezon sonuna dek kiraladı.

Bu sezon Portekiz şampiyonu Porto'nun kadrosuna girmekte zorlanan ve sezon başından bu yana yalnızca 11 resmî maçta forma giyen 25 yaşındaki Portekizli oyuncu, sezon sonuna kadar Panarhinaikos'a kiralandı.

Daha önce Tottenham ve Saint-Étienne formaları da giyen Portekizli forvetin Panathinaikos'a kiralandığını doğrulayan Porto teknik direktörü Jesualdo Ferreira, “Panathinaikos'tan kulübümüze teklif geldiği doğrudur. Helder yarın Yunanistan'a gidip masaya oturacak. Panathinakios'un hocası da Portekizli olduğu için Helder'in oraya transfer olmak istemesini normal karşılıyorum," dedi.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra Portekizli teknik adam José Peseiro'nun çalıştırdığı Yunan ekibiyle resmî sözleşmeye imza atması beklenen Postiga, 31 kez Portekiz milli formasını giyip, bu maçlarda 10 gole imza attı. Panathinaikos sezon sonunda bu oyuncudan memnun kalması halinde, Postiga'yı bonservisiyle birlikte satın alma hakkını da elinde tutuyor.

Portekiz milli takımı teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'nin açıklayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası kadrosuna girebilmek için kendini göstermesi gereken Postiga, “Porto kulübü bu transfere izin vermiş durumda. Peserio'nun hocalığını yaptığı büyük bir takım olan Panathinaikos'da oynamak istiyorum," dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla