Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 16:05   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Baki gururlu!

Beşiktaş'a 2006-2007 sezonu başında transfer olan ve teknik direktör Jean Tigana döneminde kadroda sürekli yer bulan Baki Mercimek, bu sezon başında uzun bir süre Siyah-Beyazlı formayı giyemedi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok fazla şans vermediği Baki, Süper Lig'in ilk yarısının sonlarına doğru yeniden oynamaya başladı ve göstediği performansla kendisine verilen şansı iyi kullandındığını ortaya koydu.

Beşiktaş yönetimi devre arasında Burak, İbrahim Akın, Koray ve Diatta ile yollarını ayırırken, takımdan gönderilmesi gündemde olan Baki Mercimek, gösterdiği performansla Siyah-Beyazlı kadroda yerini sağlamlaştırdı.

Genç futbolcu, ikinci yarı öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve Konyaspor maçını kazanarak ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini söyledi.

Devre arasını iyi değerlendirdiklerini belirten Baki, "İyi dinlendik ve güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Zaten son iki maçta da bunu gösterdik. Hatasız oynadık. Şimdi Konyaspor maçı var. İyi mücadele edip, kazanarak dönmek istiyoruz. Çünkü, Süper Lig'de en önemli dönem başlıyor. Yolumuza puan kaybetmaden devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Baki, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'da yollarına devam etmesini, şampiyonluk için bir avantaj olabileceğini ifade ederek, "Bütün ipler bizim elimizde" dedi.

Siyah-Beyazlı futbolcu şöyle konuştu:

"Şampiyonluk yarışında bütün ipler bizim elimizde ve biz bu şansı değerlendirebilirsek, sezon sonu için şampiyonluğun en büyük adayı olabiliriz. 17 maçlık periyotta elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Fenerbahçe ve Galatarasay ikinci yarıda İnönü Stadı'na gelecekler. Bu durumu da avantaja çevirmek istiyoruz."

Genç futbolcu, Beşiktaş yönetiminin defans hattına futbolcu transfer etmek istemesi ve Siyah-Beyazlı takıma transferi gündemde olan Majstorovic, hakkında da şunları söyledi.

"Beşiktaş'ın her mevkide 2 oyuncuya ihtiyacı var.Çünkü rekabetin olması gerekiyor. Bende her zaman rekabete açığım her zaman kendimi hazır tutuyorum. Mastroviç tanımıyorum. Ama Beşiktaş formasını giyen her futbolcu arkadaşımıza her zaman destek veririz. Umarım hayırlı olur."

Baki, bu sezon uzun süre formasından uzak kalmasına rağmen, oynamaya fırsatı bulduğu dönemde gösterdiği performans ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Her zaman özverili çalıştım. Asla vazgeçmedim. Azimle ve profesyonelce idmanlarda çalışmalarımı sürdürdüm. Oynama şansını yakalayıncada elimden geleni yaptım."


11.01.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla