Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2006, 14:33   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ataman, istifa etti..

Ülkerspor Antrenörü Ergin Ataman istifa etti.. Bir bayan ile yaşadığı tartışmanın medyada tek taraflı olarak yansıtıldığını iddia eden Ataman, "Bu kişi yıllardır beni ve eski eşimi çirkin bir şekilde taciz etti ve boşanmama neden oldu." dedi..

27 Mart 2006, 15:00

Ergin Ataman, bir bayan ile yaşadığı tartışmanın medyada tek taraflı olarak yansıtıldığını iddia ederek, "Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımın önünü açmak ve olumsuz etkilememek için istifa ediyorum" dedi.

Bu kişinin yıllardır hem kendisini, hem de eski eşini çirkin bir şekilde taciz ettiğini ve boşanmasına neden olduğunu ve ruh sağlığının yerinde olmadığını belirten Ataman, "Daha önce kısa bir ilişki yaşadığımı bu kişi, 2005 yılı Nisan ayında Abdi İpekçi Spor Salonu'nun otoparkında arabamı yakmıştır. Bu ilk olay değildir ve amacı maddi menfaat sağlamaktır" dedi.

Ataman, elinde olmayan bu olay sonucunda kamuoyuna karşı bilerek yıpratıldığını belirterek, "Ülkerspor, şu an ligin bitmesine 6 hafta kala lider durumda ve şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi. Liderlik ve şampiyonlukta ilerleyen kulübümün bundan olumsuz etkilenmesini istemiyorum. Kulübümün önünü açmak ve sezon sonuna kadar bu sıkıntılardan uzak şekilde şampiyonluğa ulaşması, kendimi de bu tür olaylardan ayırmak için istifa ediyorum." şeklinde konuştu.

Kariyerini büyük ihtimalle yurt dışında sürdüreceğini söyleyen Ataman, Ülkerspor'un antrenörlüğünü yapacak Murat Özyer'e güvendiğini belirtti.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline