Ibrahim uzulmez, baki mercimek, ali tandogan!!! | | Iyi gunler arkadaslar,
Bugun sizlere baslikta gordugunuz 3 futbolcudan konusmak istiyorum.
ilk once sezon basindan beri gitmesini istedigim ibrahim akin ve burak yilmaz i besiktas yonetimi gonderdigi icin minnetarim cunku inanin arkadaslar ibrahim akin ve buraktan topcu olmaz ilk defa yonetim duygusal davranmadi ve gonderdi.
Ama yeterli degil!!!
gonderilmesini istedigim 3 futbolcu daha var ne yazik ki bahsetmek istedigim 3 futbolcu besiktasimizin savunmasinda yani en onemli bolge de bulunan futbolcular: ibrahim uzulmez, baki mercimek ve ali tandogan... Ibrahim uzulmez: besiktas gibi buyuk bir camianin kaptanligini yapan, her topu aldiginda ya kaleciye ya bakiye veren, 5 para etmez bir depar attiginda turkiyenin en hizli adami sayilan, cisse top ayagindayken el isaretiyle kaleciyi gosteren ve de ne yazik ki futbolun "bazlari" olmayan bir oyuncudur.
maalesef gostermis oldugu agresif , savasci profiliyle besiktas yonetiminin gonlunde taht kurmus ve maalesef bizde duygusal oldugumuz icin takimda kaptan ilan ediyoruz!!! lutfen ibrahim uzulmez birak artik!!! Baki mercimek: her topu ayagina alisinda yureyim agzima geliyor, sakar bu adam ne yapicagi belli olmaz, kirmiz kart mi gorucek, penalti mi yaptiracak? hic guvenmiyorum. topu hic kullanamiyor dogru durust bir uzun topu iyi kullandigini gormedim allah sabir versin!! besiktasimiza hic yakistiramiyorum Ali tandogan:buyuk umutlarla riza calimbayla sezona basliyorduk erciyeste, ilk yarida ali tandoganin hakemi yaniltmaya ugrasti sonra hakli olmus gibi yan hakeme kufur edip kirmizi kart gordu ve oynadigi ilk macta beni cileden cikardi oynadigi futbol vasat yerine ondan bin kat daha iyi olan ve besiktas ruhuyla oynayan ibrahim kas i tercih ederim!!!
Bakin arkadaslar ben futbol bilgilerime dayanarak konusuyorum, ne olduysa basimiza duygusallik yuzunden oldu ( yildirim demiroren!!!) son 10 yilda ne paralar odendi, ne kotu yabancilar geldi de gitti, basari??? cok az
su an benim yuzumu gulduren canla basla oynayan sayili yabanci futbolcularindan biri TELLO!!! AH YONETIM AH paflardan al oyuncuyu yabancilardan degil tello gibisi cok az bu dunyada bak ibrahim kasa, serdar ozkana, mehmet sedefe. amacin forma satmaksa ben serdar ozkaninkini alirim yeterki Nihatlar ciksin piyasaya!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |