arkadaşım eleştirilerine saygı duyuyorum efet kendince haklı olabilirsin buna kimse birşey diyemez.
şimdi gelelim gönderilmesini istediğin futbolculara ibrahim akın daha 3 sene önce o değilmiydi feneri 4-3 yendiğimiz maçta füzesiyle golü atan geçen sene sivas maçına 80 de girip 90 da golü atan bunları neden saymıyonuz efet bazı aksilikler yaşadı ama bunları biz hiç bilemeyiz biz sadece sahada oynuyormu oynamıyormu ona bakıyoruz.. burak için birşey diyemiyorum ne olduğu belli değildi çünkü eğtuğrul hoca bu sene o kadar forma verene kadar batuhanı oynatsaydı daha iyi olurdu..
ibrahim üzülmez kaç yıl bu kulube hizmet ediyor 7 sene varmı yada 8 yada 6 ne zaman ağzını açıpda bir kelime söyledi formasını sırtına geçirdi ve hakkını verdi kendide biliyor orta kesemediğini fakat kendisine verilen görevi yerine getiriyormu bence getiriyor.
baki mercimek bu isim ne kadar çok konuşulur oldu bi anlam veremiyorum görmüyormusunuz çoçuk defansın yokken muhtaç kaldığın baki ağzını açıp bir kelime söylemedi çıktı sahaya aslanlar pahasını canını ortaya koydu ee arkadaşım hata yapacak tabiki sden hiç hata yapmıyonmu futbolda sonuçta hatalar oyunudur kimse hata yapmazsa kimse gol atamaz o yüzden bu bahanen bana göre yersiz..
ali tandoğana gelelim sıra yerinde ibrahim kaşı oynatalım diyorsun iyi güzel ama ibrahim kaş ve ali tandoğan arasında farkı görmüyor gibisin ibrahim kaş daha çok savunma yönlü bi oyuncu ali tandoğan ise sağ kanatı komple kullanabilen bir oyuncu ve büyük takım olduğun için şampiyonluğa oynadığın için sağ kanatın ve sol kanatın çalışması lazım yoksa bu işi getiremezsin.. serdar kurtuluşun en iyi alternatifi ali tandoğandır bunu unutmayalım elimizde bu kadroya göre konuşuyorumm.
eğer söylediklerimden birinde hatalı konuştuysam özür dilerim. tşk ediyorum.
__________________ |