Alıntı:
efanevi´isimli üyeden Alıntı
bana görede adademirspor diyorum geçen gün trabzonspor ile kupa maçını izledim yok böyle bir taraftar henüz ikincilik b kategorisinde olmalarına rağmen taraftarları hep yanlarında ben böyle taraftarı olan takımın süperlige yakışacağını düşünüyorum.. geçen o maçı izlerken ben şahşen trabzonda oturduğum için o kadar trabzonsporlu insanın maçın sonlarında adanademirsporu alkışladıklarına şahit oldum.. |
zonguldak 3. ligde olmasına rağmen deplasmanlara bile 200 kişilik grupla gidiyolar. Bizim 1. ligde bile inönüye adam gibi deplasman takımı geldiğini görmedim ama adamlar kıytırıktan Eyüpspor maçına 2 otobüs taraftar getirebiliyorlar. Hem tribünleri de bizimki kadar olmasa da baya eğlenceli. Kendilerine has bi dolu tezahüratları var. Zaten Zonguldak tribünün çoğu BJK lidir. Zonguldak 1. ligdeyken Türkiye nin en ateşli taraftar kitleleri arasında eskişehir, bjk ve ankaragücü ile birlikte devamlı sayılırdı... Zonguldak a ufaktan yatırım yapılmaya başlandı eğer destek verilirse belki bir şeyler olabilir.