Alıntı:
alvaro_rodrigo_tello´isimli üyeden Alıntı
ya 2 maç iyi oynadı diye başladınız baki baki demeye..bizi yaktıgı maçları ne çabuk unuttunuz adam el bombası gibi bu kadar kazma bir adamın bizim takımda işi olamaz bence..adam iyi bir profesyonel olabilir ama ilk önce iyi bir topçu olsn bizim takımda sırf şansına oynuyor herkes sakat oldugu için...biran önce sakatlar iyileşsin şu el bombasından kurtulalım..adamın kapasitesi belli bizim taım için yetersiz ben bundan dolayı gitmesini istiyorum ama seneye onun yerine yedekte beklicek daha iyi birini aldıktan sonra |
arkadaşım ben bakinin iyi yada kötü olduğunu savunmuyorum bakinin sadece bu takımdaki çoğu futbolcudan bu formayı giymesi gerektiğini söylüyorum en azından inanarak oynuyor profesyonelce oynuyor hata yapcak tabiki ama az ama fazla olcak.. siz illede tutturmuzsunuz baki tam bi el bombası arkadaşım bi adam oynayaya tecrübe kazanır sen al bakiyi oturt yedek kulubesinde ondan sonra bakiden hata yapmamasını bekle olacak işmi allah aşkına bütün bunlara rağmen baki elinden gelenbin en iyisini yapmaya calışıyor..