Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2008, 20:25   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aston Villa istemiyor !

Click the image to open in full size.
Aston Villa istemiyor !
Juve, Aston Villa'dan Mellberg'i de istiyor.Villa ise oyuncuyu kadrosunda tutmak istiyor.
12 Ocak 2008 11:13
Ara transfer döneminin en saçaklı transfer politikasına sahip takımı görüntüsündeki Juventus, Aston Villa'dan Olof Mellberg'i de istiyor. Ancak İngiliz takımının amacı, İsveçli oyuncuyu kadrosunda tutmak.

Juventus'un Olof Mellberg'i transfer etmek için resmi girişimlerde bulunduğunu doğrulayan Villa menajeri Martin O'Neill, "Juventus bize, Olof'la görüşme yapmak istediğini bildiren bir mektup yolladı. Böyle bir hakları var" dedi.

Mellberg'in 7 yıldır Aston Villa'da forma giydiğini hatırlatan O'Neill, "Bugün geldiği yeri hakediyor. Hayatında minik bir değişiklik olsun istemesi normal" şeklinde konuştu. Mellberg'in, takımına olan bağlılığının ne denli güçlü olduğundan dem vuran tecrübeli çalıştırıcı, "Yaz aylarında gidecek şekilde anlaşma imzalayacak olsa bile, kuruntu yapıp onu oynatmayacak değilim. Bu çocuk burada 7 sene oynadı. O, üst düzey bir profesyonel" ifadelerini kullandı.

Profesyonel futbol hayatına 1996 yılında ülkesinin Degerfors IF takımında başlayan 30 yaşındaki İsveçli futbolcu, 1997-1998 sezonunun AIK Stockholm'de geçirdikten sonra İspanya'nın Racing Santander takımına transfer olmuş, 2001-2002 sezonu öncesindeyse Aston Villa'yla anlaşmıştı. Takımıyla bu sezon şu âna kadar 21 karşılaşmada forma giyen istikrarlı savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 de gole imza attı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla