Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2006, 00:38   #11
BLACKtiger

BLACKtiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
antoni´isimli üyeden Alıntı
Barisozgur Click the image to open in full size. vbmenu_register("postmenu_54792", true);

EĞER DEDİĞİNGİBİ BU ADAM FETHULLAHÇI İSE ( Kİ SANMIYORUM O SENİN HÜSN Ü KURUNTUN ) HİÇ GELMESİN . BEN LAİK CUMHURİYETE BAĞLI BİR TÜRK GENCİ OLARAK DİYORUMKİ SİYASETLE FUTBOLU BİRBİRİNE KARIŞTIRMA . AYRICA ETOO NUN ADININ KULLANARAK FETHULLAH VE OKULLARININ REKLAMINI YAPMA HELE HELE ONLARI VATAN SEVER GİBİ GÖSTERMEYE HİÇ ÇALIŞMA ÇÜNKÜ FETULLAH VE YANDAŞLARI VATAN HAİNİNİN ÖNDE GİDENİDİR . BU DA SANA KAPAK OLSUN ..
Demişsinki reklam yapma, peki sen niye propaganda yapıyorsun. İçinde belli kesimlere karşı olan nefretlerini kusmak için yer arıyosun ve arkadaşımızın transferin gerçekleşme ihtimali için gereken şartlarla alakalı yazısından kendine bu kini kusmak için kapı buluyosun. Ben bu forumda sadece BJK taraftarı olarak bulunuyorum ve seninle tamamen ters siyasal görüşler içinde bulunuyoruz. Sen benim sahip çıktığım bazı değerlere küfür etmişsin. Ben bu forumda ne onları savunucam nede senin dünya görüşüne küfür edicem. Gereken cevabı havada karada verirdim ama sana olan öfkemden dolayı foruma ve Beşiktaş aşkıyla bu forumda gezen farklı siyasi görüşlere belki farklı dinlere mensup insanları da bu tartışma içine çekmek istemiyorum.
BU FORUMDA KİMSE SİYASİ KONULARA GİREMEZ ve SAYGI BİR ZORUNLULUKTUR.
BLACKtiger Ofline