Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2006, 01:05   #1
seçko

seçko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up işte aşkın en guzel tanımı:):)

en büyüğü 10 yaşında olan bir grup çocuğa sence aşk nedir die sormuşlar ; işte yanıtlar..
*aşk, sevgilimizle aramıza bir sürü kötü şey gelmeden önce hissetttiğimizşeydir
*benim annennem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu dedeminde parmakları hasta olmasına rağmen annannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu... bence aşk budur.
*sizin adınız ,size aşık oan birinin ağzından daha değişik çıkar o size adınızı söledği zaman "benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz..
*aşk bir kızın güzel koku sürmesi , bir erkeğin güzel koku sürmesi ve ikisinin dışarı çıktıkları zaman birbirlerini koklamalarıdır.
*aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan bişi almamasıdır
*aşk biri sizi ne kadar kırarsa kırsın sırf o üzülmesin die ona kötü bişi sölememektir.!!!
*aşk çok yorgun olduğunuzda dahi sizi gülümseten bişeydir..
*aşk annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona vermeden önce kendisinin bir yudum içip tadını kontrol etmesidir..
*aşk herzaman öpüşmektir.öpüşmekten yorulduğunuz zaman bile hala birlikte olmak ve çok konuşmak istemektir. benim annemle babam da öleler
*senden nefret ediyorum dediğimiz birine ilerde aşık oluruzz..
*aşk sarılmak , aşk öpüşmek aşk hayır demektir...
*birine kendimiz hakkında kötü bişi sölesek o korkar ve bizi sevmez .. ama bize aşıksa bizi sevmeye devam eder,hemde eskisinden daha çok..
*aşk sevgilimizn herşeyini bildiğimizzhalde onla hala çok ii arkadaş olabilmektir.
*aşk köpeğimizin bütün gün evde yalnız bırakmamızdan sonra bile gelip suratınızı yalamasıdır
*birine aşıksanız kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içnde yıldızlar çıkar
*aşk sevgilinize bu kıyafetine bayılıyorum dedikten sonra hergün o kıyafeti giymesidir.
*aşık deilseniz seni seviyorum demeyin;ama gerçekten aşıksanız hep seni seviyorum deyin.hem aşıksanız hemde seni seviyorum demiyosanız çok ayıp!!!
seçko Ofline   Alıntı ile Cevapla