Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2008, 13:16   #1
__KaraKartal__
 
__KaraKartal__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kahraman gitti

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve kaleci Murat Şahin ile görüşerek her türlü konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Tecrübeli file bekçisi geçen sezon Antalya maçına bağları kopuk çıkıp, yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük rol oynamıştı.
Kızıl, Fortis Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile oynanan maçta sakatlanan kaleci Ömer Çatkıç'ın yeşil sahalardan en azından 1 ay uzak kalacağını, ikinci yarıya girerken iyi bir kaleciyi renklerine bağlamak istediklerini belirtti.
Murat Şahin'in transferi konusunda Beşiktaş Kulübü ile anlaştıklarını, iki kulüp arasında bir sorun yaşanmadığını, Murat Şahin ile de anlaşarak el sıkıştıklarını anlatan Kızıl, sözlerini söyle sürdürdü:
''Ligin ikinci yarısında zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Kalecimiz Ömer'in sakatlanıp sahalardan en azından bir ay uzak kalacağını öğrendikten sonra iyi bir kaleci arayışına geçtik. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı, ardından Murat Şahin de transfer teklifimize 'evet' dedi. Kalemizi çok kaliteli, kendini ispatlamış bir futbolcuya teslim ettiğimize inanıyoruz. Murat Şahin, Gaziantepspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek.'' Kızıl, dış transfer çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü sözlerine ekledi.
__________________
Click the image to open in full size.
BeŞiKTaSK
__KaraKartal__ Ofline   Alıntı ile Cevapla